OVER ONS

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij werken?
In de Uit De Keuken van Maass bedrijfs-videoclip laten wij zien hoe de ontwikkeling van een gerecht tot stand komt. Van het zoeken naar ingrediënten, het samenstellen van een recept tot het koken en verpakken van een maaltijd.
„Jeroen Uit De Keuken Van Maass is ruim tien jaar geleden opgericht door Jeroen Maass. Tijdens zijn studie werkte hij als afwasser maar al snel wist hij zich op te werken naar kok en vervolgens chef-kok. Hij werkte bij gerenommeerde restaurants om vervolgens zijn eigen bedrijf te starten: Uit De Keuken Van Maass. Als chef-kok kookt hij dagelijks samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades.
„Louise De recepturen van Uit De Keuken Van Maass worden bedacht en ontwikkeld door Louise du Toit. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken. Ze reisde over de hele wereld op zoek naar nieuwe ingrediënten, recepturen en inspiratie. Inmiddels is zij het creatieve brein achter al het lekkers van Uit De Keuken Van Maass. Met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen.

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.