KWALITEIT

Ons motto: lekker makkelijk!plates_kwaliteit
Bij Uit De Keuken Van Maass draait het om lekker eten. Daarom werken wij alleen met smaakvolle ingrediënten  die onze maaltijden, salades en soepen ten goede komen. Dagelijks worden er verse groenten bij onze keuken afgeleverd waarmee de chefs onze producten bereiden. Voor ons geen poeders, halffabricaten of diepvries groenten.

Onze leveranciers vinden een lekker product net zo belangrijk als wij.
Zo is de herkomst van ons scharrelvlees traceerbaar en zo veel mogelijk van Nederlandse bodem. De vis die wij gebruiken is altijd MSC gecertificeerd en daarnaast zijn wij horeca partner van Vis en Seizoen . Onze verse pasta komt van Nonna Pepa en wij halen onze kazen bij kleine lokale boeren zoals de Dikhoeve in Ransdorp. Onze biologische speltkorrels komen van Korenmolen De Zandhaas in Santpoort en het wild komt van de Veluwe. Daarnaast werken wij samen met Do It, een Nederlandse leverancier van biologische droogwaren. Via hen komen wij o.a. aan onze rijst, quinoa, couscous en bulgur.

Altijd vers
Omdat wij vers koken en geen conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen in ons eten stoppen hebben onze maaltijden en salades een T.G.T. van vier dagen. Voor onze soepen zijn het er vijf. Waarom wij hiervoor gekozen hebben? Omdat een lekker en gezond product voor ons het allerbelangrijkste is.

Wij dragen graag ons steentje bij.
Daarom gaat al het eten en ingrediënten die over zijn naar het
Leger des Heils in Amsterdam en stichting Buuv in Haarlem. Op deze manier kunnen wij inwoners van Amsterdam en Haarlem die in een moeilijke situatie zitten een klein beetje ondersteunen. 

Certificering
Uiteraard zijn wij HACCP gecertificeerd. Download ons certificaat via de volgende link:  HACCP-certi-UDKVM-2015-2016.pdf Ook zijn wij SKAL gecertificeerd voor onze biologische producten. Download hier het certificaat.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.