ASSORTIMENT

 

MAALTIJDEN
mlt_japanse-roerbak mlt_kip-pindasaus mlt_kip-tikka-masala
Japanse roerbak rundvlees

Kruidige roerbak met rundvleesgehakt en stukjes tofu, met een puree van zoete aardappel en wortel.

Kip – pindasaus couscous

Een milde curry met frisse yoghurt, pindasaus en kip. Met een geurige couscous.

Kip tikka masala

Smaakvolle Indiase kipmaaltijd met wilde rijst, masala, limoen en verse kruiden.

mlt_libanees-lam mlt_masala-zoete-aardappel-quinoa mlt_pasta-portobello
Libanees lam citrus couscous

Couscous en courgette met lamsgehaktballetjes in libanese stijl met o.a. krenten, kaneel, pijnboompitten en yoghurt.

Masala zoete aardappel quinoa V

Dé signature dish van Uit de Keuken van Maass. Natuurlijk lekker en gezond. Zachte Kokoscurry van zoete aardappel met geroosterde paprika rode quinoa.

Pasta portobello V

Tagliatelle met gebakken portobello’s, frisse geitenkaas en rode ui.

mlt_spaghetti-bolognese mlt_spinazie-pilaf mlt_thaise-groentecurry
Spaghetti Bolognese

Traditioneel Italiaans spaghettigerecht met een ragu van tomaat en rundergehakt.

Productspecificatie
Spinazie pilaf – linzenburger V

Een vegetarische burger van linzen en zwarte rijst met Aziatische ondertonen, geserveerd met bulghur pilaf en gekarameliseerde uien.

Productspecificatie
Thaise groentencurry V

Milde oosterse curry met aubergine, aardappel en heerlijke zwarte rijst en citroenchutney.

mlt_pompoenstamppot
Special: Pompoenstamppot hazelnoten V

Herfststamppot met pompoen en wilde spinazie. Afgemaakt met in knoflook olie geroosterde pompoenblokjes en hazelnoten. En een frisse twist van sinaasappelzest.

MAALTIJDSALADES
msl_cranberry-falafel msl_wilde-rijst-groene-groenten msl_quino-nicoise
Cranberry falafel V

Rijke maaltijdsalade met huisgemaakte cranberryfalafel, linzen en een kruidige yoghurtdressing.

Wilde rijst – groene groenten V

Frisse vegetarische maaltijdsalade met borlottibonen, haricot verts, courgette, doperwten en feta.

Quinoa nicoise

Rijke maaltijdsalade met tonijn, ei, geroosterde paprika’s, quinoa en Taggiasche olijven.

msl_kip-kerrie-mango
Kip kerrie – mango

Kleurijke maaltijdsalade met kip, mango, rijst en een kruidige mayonaise kerrie saus.

LUNCHSALADES
sal_quinoa-tonijn-ei sal_parelcouscous2 sal_linzen-geitenkaas-balsamico
Quinoa – tonijn – ei

Lunchsalade met tonijn, gekookt eitje, frisse haricot verts en quinoa.

Parelcouscous V

Parelcouscous met winterse ingrediënten als: Boerenkool, cranberrys en pompoen.

Linzen – geitenkaas – balsamico V

Smaakvolle lunchsalade met Belugalinzen, geitenkaas en een balsamico dressing.

sal_pasta-paprika
Pasta – paprika V

Fris zoete Griekse lunchsalade met riso, paprika en feta.

SOEPEN
soe_tomaat-basilicum soe_rode-linzen-kokos  soe_pompoensoep
Tomaat – basilicum V

Klassiek goed gevulde tomatensoep met verse basilicum.

Rode linzen – kokos V

Milde rode linzen kokos soep, hoog op smaak.

Pompoensoep V

Romige en zoete najaarssoep met frisse appeltonen.

 soe_paddestoelensoep
Paddestoelensoep V

Een soep op basis van paddenstoelen en room.

WRAPS
wrap_libanese-gehaktbal wrap_geroosterde-groenten wrap_kip-kerrie-mango
Libanese gehaktbal

Lunchwrap met zoetzure courgette en lamsgehaktballetjes in Libanese stijl met o.a. krenten, kaneel, pijnboompitten en yoghurt

Geroosterde groenten V

Vegetarische lunchwrap met gegrilde paprika, courgette, rode ui, aubergine, feta en smeuïge humus.

Kip kerrie – mango

Wrap met kip, mango, rijst en een kruidige mayonaise kerrie saus.

FALAFEL
fal_spinazie fal_biet fal_linzen
Spinaziefalafel – saffraan yoghurtdip V

Vegetarische wilde spinaziefalafel met kikkererwten en een dip van Griekse yoghurt met saffraan.

Bietenfalafel – mieriksworteldip V

Vegetarische bietenfalafel met een dip van mierikswortel en yoghurt.

Linzenfalafel – tzatziki V

Vegetarische linzenfalafel met een dip van tzatzikiyoghurt.

Productspecificaties op aanvraag beschikbaar.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.